Telefon: 20 21 43 49

CVR: 11979408
Følg os på Facebook
Admin

Om os


Kvalitet er ikke en selvfølge, men med det rette værktøj, håndteret af de rette fagfolk, til fabelagtige priser er der altid mulighed for at tage et sikkert valg og få det ønskede, udført korrekt. - Hos JEHP Anlægsgartnerfirmaet ("Jens Erik Haunstrup") får du altid 5 års garanti og slipper for diverse ekstraregninger samt arbejde udført inden-for deadlines.

Billede

 

Billede
JEHP Anlægsgartnerfirmaet ("Jens Erik Haunstrup Pedersen Anlægsgartnervirksomhed ApS") blev grundlagt d. 01.03.1988 der siden start, har kunnet tilbyde en bred vifte af højkvalitets-services til private, erhverv og det offentlige inden for anlægsopgaver. JEHP Anlægsgartnerfirmaet tilbyder kvalitetsarbejde, der holder de fastlagte deadlines og hvor ingen "ekstra" skjulte regninger dukker op, ud af det blå. Reference kunder omfatter førende virksomheder der har haft brug for, at alt fra den offentlige vej til selve bygningen strålede op for at sikre, at kunder samt andre, fik et professionelt indtryk af lige netop deres firma. - Så selv ved store opgaver, er Jens Erik Haunstrup et solidt valg.

Havetegninger udføres med høj faglig kompetence hvor alt fra vand, sollys og børneområder bliver nøje placeret for at sikre den bedst mulige udnyttelse af, hvad lige netop kundens have kan udfolde sig til, i samråd med kunden.


Jens Erik Haunstrup har mere end 30 års erfaring med flise & anlægsarbejde i Herning-området samt steder, hvor professionelle hænder og tankegang har været krævet. Med JEHP Anlægsgartnerfirmaet er det muligt at ramme en belægning der når nye højder takket være et hav af kreativitet og da der gives den tid, der er krævet, for et flot finish.


Så nem er vejen, til et JEHP Anlægsgartner-tilbud:

1. Du ringer til JEHP Anlægsgartnerfirmaet ("Jens Erik Haunstrup").
2. Besøg aftales. - Her kan du som kunde, lufte ide'er samt andet.
3. Der tegnes og regnes nu på et tilbud, der selvfølgelig er uforpligtende.
4. Når det er klar, sendes dette til dig.
5. Du som kunde, tager herefter stilling.